За охлаждане

Харесайте ни и във Facebook, ако ви харесва нашия сайт

Представяме Ви: Новата серия климатици на DAIKIN - EMURA (виж пълния текст)

DAIKIN EMURA 2014

През пролетта на 2014 година най-накрая се появи дългоочаквания нов модел от серията EMURA, който е с още по изтънчен дизайн от стария и разбира се, с подобрени технически параметри.

Налични са всички необходими за един премиум климатик комфортни и енергоспестяващи функции - комфортен режим, безшумен режим, нощен режим, сензор за движение, който следи за наличието на хора в помещението за да премине климатика към икономичен режим в случай, че продължително време няма движение. Друга функция реализирана благодарение на сензора за движение е оптималното разпределение на въздушния поток спрямо разположението на хората в помещението, така че да се увеличи максимално комфорта за всички присъстващи.

Освен неподражаемия дизайн и изключителните технически характеристики на новите модели, Daikin демонстрира своето лидерство в премиум класа за климатизация с още една техническа иновация - WiFi модул, който позволява вашия климатик да бъде лесно управляван от всяко Android или IOS устройство.

Разбира се, освен за нашия комфорт, климатиците от серията EMURA се грижат и за нашето здраве, като посредством своя титанов филтър те улавят и отстраняват почти всички бактерии, вируси, алергени и неприятни миризми.

 

 

В следващия видео клип можете да видите и анимирано ръководство за настройка на климатиците Daikin EMURA.

 

Повече информация относно техническите параметри и цените на текущите модели на Emura, както и за всички инверторни модели на Daikin можете да намерите в Daikin - инвертори.

 

e-max.it, posizionamento sui motori