За охлаждане

Харесайте ни и във Facebook, ако ви харесва нашия сайт

TOSHIBA - Обща информация за серия за офиса


Японският производител в своята серия предназначена за бизнес потребителите предлага отлични решения и голямо разнообразие. Потребителят може да избира между шест типа вътрешни тела - стандартни и компактни четириструйни касети, канални климатици, стенни и таванно-подови климатици.

Toshiba са вградили вече в тази серия векторната технология на управление на компресора, която дава по-добри параметри  преди различните натоварвания на климатика и намалява разхода на енергия. Това е нова технология, която Toshiba предлага под името Super Digital Inverter.

 

 

При съвременното строителство, при което постъпването на пресен въздух в помещенията по естествен път на практика е сведено до минимум е особено важно то да се осигури посредством система за принудителна циркулация. Най-ефективния начин за подаване на пресен въздух е чрез рекуператор. Той използва топлината на изхвърляния от помещението мръсен въздух, за да загрее постъпващия пресен. Подаването на въздух посредством рекуператор, освен че е енергоефективно, то осигурява и по-добра трудоспособност и комфорт на хората. Доказано е че в офиси, където има необходимото подаване на пресен въздух, ефективността на персонала се увеличила с приблизително 40%!

 
 
Вижте: Касети Канални Таванни Таванно-подови
Изтеглете: Технически каталог Инструкция за експлоатация Сертификати