За охлаждане

Харесайте ни и във Facebook, ако ви харесва нашия сайт

Доставка

Еъркон Системс ЕООД доставя всички видове климатична техника на най-реномираните производители на европейския пазар - Mitsubishi Heavy Industries, Daikin, Toshiba, Fujitsu General и LG.

 

Цена за доставка:

 

- за територията на София и на разстояние 20км считано от напускането на града доставката е безплатна, когато техниката ще бъде монтирана от нас или наши представители. При избор за монтаж на друга оторизирана фирма, клиента или фирмата извършваща монтажа трябва да осигури доставката на техниката от нашия офис до мястото за монтаж;

- за доставка на разстояния по-големи от 20км извън пределите на София се заплаща цена от 0,45 лв. на километър, считано от двайстия километър от напускането на града;

- за доставка на разстояния по-големи от 20км извън пределите на София, но фирмата изпълнител е местна, се заплаща цената на куриерската услуга до съответния град.

 

Време за доставка:

 

- битови климатизатори - този тип климатизатори обикновено ги има налични на склад и могат да бъдат доставени веднага. Техниката обикновено се доставя в деня насрочен за монтаж, но при желание от клиента, може да я получи и веднага след пълното и заплащане.

- климатици за офиса - този тип системи не винаги се поддържат на склад от официалните вносители, поради факта, че са специфични за различните помещения. Сроковете на доставка се уточняват след подбора на подходящата за помещението на системата и в общия случай са до 1 месец от датата на заявка.

- VRF системи - този тип системи се проектират за всяка сграда индивидуално, което прави проектите и съответните системи уникални. Поради тази причина всичко необходимо за този тип системи се поръчва и доставя след окончателното одобряване на проекта и подготвяне на точна количествена спецификация. Тук сроковете също обикновено са в рамките на 1 месец.

 

Всички цени и времена за доставка ще бъдат уточнени след подбора на необходимата климатична техника.

 

e-max.it, posizionamento sui motori