За охлаждане

Харесайте ни и във Facebook, ако ви харесва нашия сайт

Овлажнители

 

Коректното ниво на влажността на въздуха е изключително важно, както за бита, така и за индустрията и бизнеса. Спокойно можем да кажем, че почти няма приложения в съвременния живот, в които контрола на влажността не е от значение, а в много голяма част от тях, този тип контрол дори е критичен. Такива например са - автомобилната, електронната, IT, хранително-вкусовата, печатарската, текстилната и фармацевтичната индустрии. Можем да добавим също така конферентни и офис помещения, болници,  тютюнопрозиводство, съхранение на вино, хотелите и СПА центровете и много други.

За да се справят с тези проблеми, има компании, които са се специализирали в разработката и прозиводството на системи за контрол на влажността. Има различни технологии за овлажняване - парни, ултразвукови, адиабатни, атомайзери и т.н., като всяка от тях има своите предимства и недостатъци. Поради тази причина, експертната оценка на нуждите и желанията на клиентите е много важна, за бъде подбрана най-подходящата система.

Нашата фирма предлага системи за контрол на влажността на светновния лидер в тази област швейцарската фирма Condair, както и на финландския производител Danvex.

 
   

 

Предлаганите от нас овлажнители може да видите в следните статии: