За охлаждане

Харесайте ни и във Facebook, ако ви харесва нашия сайт

Климатици DAIKIN - Обща информация за битовите модели

 

Климатици DAIKIN са еталон за качествена климатична техника. Компанията е създадена през 1924г. в Япония и още със създаването си става една от водещите в областта на климатизацията, като много от най-важните нововъведения са свързани именно с DAIKIN. Тя е в основата на един от повратните моменти в производството и налагането на климатичната техника в световен мащаб като изобретява термо-помпените системи, или казано на прост език - системите, които могат да осигуряват два режима - отопление и охлаждане, което е една своеобразна революция в отрасъла, като му дават нов тласък напред. От тук натък вече климатизатора не е средство само за охлаждане ами и един от най-ефективните начини за отопление, а основния факт, който прави климатизацията толкова популярна е възможността един уред да изпълнява и двете функции.

  Климатик DAIKIN, стенно тяло

È
Система за централна климатизация VRV (VRF)  

Също така DAIKIN са едни от основоположниците и на друга радикална система в областта на климатизациятя, а именно VRV (VRF) системите - системи за централна климатизация на сгради.

Основните качества обаче, които задържат DAIKIN толкова години на върха са не новите технологии, създадени и наложени от компанията, а изключително високото качество на изработка на всеки един детайл и невероятно ниската дефектируемост на техниката - качества, които превръщат една марка в премиум производител с премиум клиент

 

 Ценова листа      Вижте каталог!

Вижте Инветорни Хиперинверторни Мултисплит
Гледайте видео Серия EMURA FTXJ Серия URURU SARARA Серия Floor standing - FVXM