За охлаждане

Харесайте ни и във Facebook, ако ви харесва нашия сайт

Проектиране

 

Еъркон Системс ООД предлага пълно проектиране на ОВК инсталации.

- идейни проекти, имащи за цел да предложат основната концепция за изграждането на ОВК инсталациите и да дадат на клиента възможност за прединвестиционно планиране;

- технически проекти, необходими за озаконяване на обекта и съдържащи точни количествени сметки, които да бъдат дадени за остойностяване на доставчици;

- работни проекти, съдържащи детайли за избрания от инвеститора доставчик.

 

Надзор

Фирмата предлага и  надзор по време на изграждането на климатичната инсталация.

 

Технико-икономическа оценка

Фирмата предлага и изготвянето на технико-икономическа оценка на инсталациите, в която могат да бъдат определени приблизителни прогнозни разходи за отопление и охлаждане за известен период от експлоатацията на обекта, да се сравнят технически решения, предложени на идейна фаза и да се определи периода на изплащане на по-икономичното от тях, да се дадат идеи за подобряване на системите.

 

Цели при проектирането

Основната цел на нашите проекти е постигането на идеален комфорт при минимални енергийни разходи. Затова нашите проекти са базирани на системите на лидерите в бранша, а техническите решения са изпитани от практиката и са доказали своята ефективност.

 

Цени

Цените за проектиране се съобразяват със сложността на обекта, изискванията на клиента, сроковете за изпълнение и нормите, определящи минималните цени за проектиране. На всяко ваше запитване ще бъде дадена цена за проектиране в съответствие с описаните условия. За целта трябва да имате архитектурни подложки на AutoCad, и да имате яснота по въпроса какви  инсталации желаете да се проектират (климатизация  само за лятото, климатична инсталация за отопление и охлаждане, само отопление, вентилация и т.н.) Всички останали въпроси ще бъдат уточнени с проектантите.

 

e-max.it, posizionamento sui motori